Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

domowe malibu

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wiórki kokosowe 30 dag
spirytus 1,5 szklanki
mleko skondensowane 1,5 puszka
mleko skondensowane niesłodzone 1,5 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: domowe malibu

Wiórki wkładamy doo słoika, zalewamy spirytusem na ok 6 dni zakręcone. Odsączamy. Mleko słodzone i niesłodzone łączmy, dodajemy do spirytusu. Mieszamy. Przelewamy w butelkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marlenka.S 06.03.2013 19:29
uwielbiam takie
as28 06.03.2013 19:14
lubię malibu
Botwinka 06.03.2013 18:50
bardzo lubię,robię podobnie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak