Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażone jajka faszerowane

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczypiorek 1
pieczarki 8
cebula biała 1
majonez 4 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól
pieprz
czarne oliwki
jajko ugotowane na twardo 6

Przepis i sposób przygotowania na: smażone jajka faszerowane

Jaja gotujemy na twardo. Kroimy je na pół delikatnie. Wydłubujemy z nich środek tak żeby skórka nie pękła. Miąższ jajka ugniatamy widelcem i dodajemy do nich posiekany szczypior, pokrojone na drobno pieczarki podsmażone, oliwki i cebulę. przyprawiamy i dodajemy majonez. na wierzchu obsypujemy bułką tartą i podsmażamy górę jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 11.03.2013 17:14
wow bardzo ciekawe ;)
mufinka79 11.03.2013 14:24
Lubie takie jajeczka smażone :)
Adamorek 06.03.2013 22:46
ciekawa propozycja na święta
beniaminek 06.03.2013 21:57
fajne danie
gosia56 06.03.2013 21:54
Jeszcze takich nie robiłam ani nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak