Przepis i sposób przygotowania na: pieczony boczek po mojemu
Boczek pieczemy przez 1,5 godziny w temperaturze 200 stopni.
składniki na zalewę: | |
ziele angielskie | 7 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
czosnek | 4-5 ząbków |
sól | 6 łyżek |
pieprz granulowany | 8 sztuk |
przyprawa gyros | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | 1-1,5 łyżek |
rękaw do pieczenia | 1 sztuka |
oliwa | 3 łyżka |
boczek | 1,5 surowy bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: