Przepis i sposób przygotowania na: Sernik pomarańczowy na zimno
Kroki postępowania
Smacznego :)
mascarpone | 250 g |
cukier puder | 150 g |
biszkoty okrągłe | 120 g |
biała czekolada | 100 g |
cukier kryształ | 80 g |
śmietana 30% | 400 ml |
sok pomarańczowy | 100 ml |
ekstrakt pomarańczowy | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
pomarańcza | 3 szt. |
galaretka pomarańczowa | 2 szt. |
czekolada mleczna | do dekoracji |
melisa świeża | do dekoracji |
jogurt grecki | 150 g |
twaróg | 300 (półtłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: