Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tradycyjna jajecznica na maśle

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
masło 1,5 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Tradycyjna jajecznica na maśle

Jajka myjemy, wybijamy na talerz. Masło wrzucamy do rondelka. Rozpuszczamy. Dodajemy jajka. Energicznie mieszamy. Chwilę smażymy, aż jajka się zetną. Doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Podajemy ze świeżym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 18.01.2014 09:35
pyszniutka jajecznica
adelajda 09.08.2013 10:19
smaczne śniadanko
kate.500 09.06.2013 00:26
na maselku jest najlepsza
Seba 27.04.2013 10:42
bardzosmaczna
wiola333 25.04.2013 09:54
bardzo smaczny przepis
RenataZ-et 03.03.2013 19:08
Nie ma to jak pyszna jajecznica na śniadanie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak