Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron szpinakowy z cieciorką i pieczarkami

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makron szpinakowy 1/2 opakowania
cieciorka 1 puszka
pieczarki 20 dag
cebula 1 szt
marchewka 1/2 szt
olej rzepakowy 1 łyżka
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron szpinakowy z cieciorką i pieczarkami

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Odcedzamy. Na patelni rozgrzewamy olej podsmażamy drobno pokrojoną marchewkę i posiekana cebulkę. Następnie dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Gdy warzywa zrobią się złote dodajemy cieciorkę , mieszamy. Dodajemy makaron , doprawiamy sola i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 15.04.2014 15:02
musi byc smaczne
Bogusiaz 21.02.2013 10:55
ekstra pomysł
iwa643 21.02.2013 10:31
Szybki smaczny obiad
Laila2786 21.02.2013 10:29
super podany, mniam
EnoBeno 21.02.2013 10:26
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak