Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron szpinakowy z łososiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron szpinakowy 1 opakowanie
łosoś filet 25 dag
cyrtyna
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
masło 1 łyżka
pieprz kolorowy

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron szpinakowy z łososiem

Makron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu odcedzamy i odstawiamy. Łososia myjemy osuszamy usuwamy skórę i kroimy w kostkę. Solimy do smaku i smażymy na masełku. Gdy łosoś jest gotowy dodajemy na patelnie makaron. Lekko mieszamy doprawiamy pieprzem. Podajemy skropione cytryną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 19.02.2013 22:20
świetny przepis
eMMe 19.02.2013 18:17
super
Krzysztof15 19.02.2013 17:50
super
muffina 19.02.2013 17:42
musiało być dobre:) Bardzo fajny przepis fajnie podane. Bardzo lubię jak ktoś podaje małe porcje przez co wiele można spróbować :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak