Składniki:
groszek konserwowy | 1 puszka |
kiełki fasoli mung | 1 puszeczka |
ogórki konserwowe | 4 |
cebula czerwona | pół |
sól | |
pieprz | |
majonez | 4 łyzki |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
jajko ugotowane na twardo | 4 |
ryż brązowy | 2 (ugotowany) |
groszek konserwowy | 1 puszka |
kiełki fasoli mung | 1 puszeczka |
ogórki konserwowe | 4 |
cebula czerwona | pół |
sól | |
pieprz | |
majonez | 4 łyzki |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
jajko ugotowane na twardo | 4 |
ryż brązowy | 2 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: