Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ciemnego ryżu z tuńczykiem i kiełkami fasoli mung

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groszek konserwowy 1 puszka
kiełki fasoli mung 1 puszeczka
ogórki konserwowe 4
cebula czerwona pół
sól
pieprz
majonez 4 łyzki
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jajko ugotowane na twardo 4
ryż brązowy 2 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ciemnego ryżu z tuńczykiem i kiełkami fasoli mung

Do miski włożyć ryż, osączonego tuńczyka, groszek, pokrojone jajka, pokrojoną paprykę cebule i ogórki oraz osączone kiełki doprawić solą i pieprzem dodać majonez i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edi 05.04.2013 11:45
ładnie podana
aisza1 12.02.2013 11:12
apetyczna
Pomocnik 12.02.2013 09:30
fajna
Milena87 12.02.2013 09:09
Wygląda apetycznie:)
Pyszota 12.02.2013 08:55
super fajna
kasienka23 12.02.2013 08:48
zjadłabym taką sałatkę chętnie
gosia1988 12.02.2013 08:39
fajna sałatka,a z ciemnym ryżem rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak