Składniki:
schab | 7 plastrów |
szynka | 7 plastrów |
ser w plastrach | 14 plastrów |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 4 łyzki |
masło | 4 ły zki |
mleko | 1 szklanaka |
bulion drobiowy | 1 szklanka |
ser ementaler | 250 gram |
koperek | 3 łyzki posiekanego |
schab | 7 plastrów |
szynka | 7 plastrów |
ser w plastrach | 14 plastrów |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 4 łyzki |
masło | 4 ły zki |
mleko | 1 szklanaka |
bulion drobiowy | 1 szklanka |
ser ementaler | 250 gram |
koperek | 3 łyzki posiekanego |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: