Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z tuńczykiem i kaparami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 400 g
tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
śmietana 30% 150 ml
cebula biała 1 duża sztuka
kapary całe Smak 2-3 łyżki
olej do smażenia
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z tuńczykiem i kaparami

Makaron ugotować al dente.Na oleju podsmażyć posiekaną cebulę,dodać tuńczyka z puszki(mogą być kawałki jak również można dodać rozdrobniony) oraz kapary,wlać śmietankę.Chwilę dusimy doprawiamy do smaku.Do sosu wrzucamy makaron, dokładnie mieszamy i podajemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona32 06.03.2014 19:43
ciekawy przepis
Dorota59 22.10.2013 10:07
zapowiada się smakowicie
caralajna 05.05.2013 06:42
pyszny! bardzo lubię takie smaki :)
Monika-twin 15.02.2013 18:06
mniam
gosia56 15.02.2013 17:40
Napewno pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak