Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

flądra smażona w panierce

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

flądra 4 szt
jajko 1
mąka
bułka tarta pikantna
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: flądra smażona w panierce

Kroki postępowania

1
Rybę wyczyścić umyć i przyprawić przyprawą do ryb
Krok 1 - flądra smażona w panierce foto
2
Przygotować mąkę,bułkę tartą i rozmącić jajko-do panierowania.Przyprawioną rybę obtaczać kolejno w mące ,jajku i bułce tartej i smażyć na gorącym oleju z obu stron na złoto
Krok 2 - flądra smażona w panierce foto
3
Usmażoną podawać z ziemniakami lub chlebem
Krok 3 - flądra smażona w panierce foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Przepisy Joanny 11.02.2014 22:01
Smaczna ta flądra:)
Grażyna13 17.01.2014 18:18
Pyszna rybka :)
wiola333 22.03.2013 09:56
bardzo smaczny przepis
misia53 10.03.2013 15:04
Pysznie wygląda ta rybka w twoim wydaniu i nie wiem dlaczego flądrą nazywamy niechlujne dziewczyny?!
ONY_za_kare 04.03.2013 18:10
pyszna rybka!
Luki 16.02.2013 15:44
super rybka
Marcinkemp 14.02.2013 23:03
dobra
kriko 14.02.2013 10:23
uwielbiam rybke
fotoviderek 14.02.2013 10:18
Wspaniała, pyszna flądra :)
Wiesława1 14.02.2013 08:57
fląderka z ziemniaczkami i kapustką kiszoną...super!!!
Krzysiek3 13.02.2013 20:30
lubię flądry
Klisza 13.02.2013 20:23
pysznie
Bogusiaz 13.02.2013 20:20
pyszna rybka
Iwka 13.02.2013 20:14
super
Silver Teaspoon 13.02.2013 20:08
pyszna
Zdzisław 13.02.2013 20:04
dobra taka rybka
Simeo 13.02.2013 19:59
smaczna
Mira85 13.02.2013 19:35
wysmienite
Marta1986 13.02.2013 19:28
super
adelajda 13.02.2013 19:13
pycha !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak