Przepis i sposób przygotowania na: JĘCZMIENIAK WIEJSKI
Kroki postępowania
SMACZNEGO!!!!!
pieczarki | 1/2 kg |
mięso | ok.1 kg |
warzywa | ok.1 kg |
koncentrat pomidorowy | 2-3 łyżeczki |
czosnek | 2-3 ząbki |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
tłuszcz | do smażenia |
ziele angielskie | 3 szt |
pęczak | 1 szkl |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 op |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
fasola biała | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: