Składniki:
1 kg filetów z pangi | |
mąka | |
sól | |
3 cebule | |
4 łyżki koncentartu pomidorowego | |
2 szkl. wody | |
1/2 szkl. octu | |
5-6 łyżek cukru | |
pieprz | |
ziele angielskie | |
ketchup | 300 g |
1 kg filetów z pangi | |
mąka | |
sól | |
3 cebule | |
4 łyżki koncentartu pomidorowego | |
2 szkl. wody | |
1/2 szkl. octu | |
5-6 łyżek cukru | |
pieprz | |
ziele angielskie | |
ketchup | 300 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: