Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotleciki z mintaja i makreli

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela
mintaj
bułka
cebula
jajko

Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki z mintaja i makreli

Zmieliłam 2 płaty mintaja, pół wędzonej makreli i 1 cebulę. Bułkę namoczyłam w mleku. Kiedy była miękka, wycisnęłam, posiekałam i dodałam do ryby. jajko, pieprz i przyprawę do ryb do smaku. Formowałam kotleciki, obtoczyłam w bułce tartej i smażyłam ok 8 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 24.03.2017 03:32
Koniecznie muszę takie zrobić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak