Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory Faszerowane Tuńczykiem i Rzeżuchą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor do smaku
rzeżucha do smaku
sok z cytryny do smaku
chrzan tarty do smaku
śmietana gęsta do smaku
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory Faszerowane Tuńczykiem i Rzeżuchą

Pomidory umyć, ściąć wierzchy od strony ogonka, wyjąć miąższ łyżeczką , posiekać. Ściąć lekko spody pomidorów tak aby nasz pomidor ładnie nam stał. Tuńczyka osączyć , rozdrobnić widelcem. Dodać posiekany miąższ z pomidorów, 2 łyżki chrzanu,śmietany i rzeżuchę. Całość doprawić solą , białym pieprzem i sokiem z cytryny. Przygotowany farsz nałożyć do wcześniej przygotowanych pomidorów. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 28.01.2013 10:24
pychota !
ONY_za_kare 27.01.2013 18:18
brzmi interesująco, musi być pycha. szkoda że nie ma zdjęcia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak