Składniki:
fasolka szparagowa | 450-500 g |
kiełbasa śląska | 2 sztuki |
pieczarki | 300 g |
cebula | 1 sztuka |
śmietana | 2-3 łyżki |
keczup | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
ser żółty | 200 g |
fasolka szparagowa | 450-500 g |
kiełbasa śląska | 2 sztuki |
pieczarki | 300 g |
cebula | 1 sztuka |
śmietana | 2-3 łyżki |
keczup | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
ser żółty | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: