Składniki:
Biszkopty | 20 dkg. |
masło lub margaryna | 1/2 kost.250g. |
twaróg | 1 kg. |
sok z cytryny | 1 łyżka |
śmietana 30% | 1/2 szkl. |
cukier | 1/2 szkl. |
porzeczka czarna mus | 1/2 l. |
brzoskwinia | |
galaretka brzoskwiniowa | |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
Biszkopty | 20 dkg. |
masło lub margaryna | 1/2 kost.250g. |
twaróg | 1 kg. |
sok z cytryny | 1 łyżka |
śmietana 30% | 1/2 szkl. |
cukier | 1/2 szkl. |
porzeczka czarna mus | 1/2 l. |
brzoskwinia | |
galaretka brzoskwiniowa | |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: