Składniki:
mięsa wieprzowego łopatka | 0,5 kg |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
sól i pieprz | |
kajzerka | 1 szt |
mleko do namoczenia bułki | |
mąka | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
Sos pieczeniowy ciemny | 1 opak |
kostka rosołowa | 1 szt |
mięsa wieprzowego łopatka | 0,5 kg |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
sól i pieprz | |
kajzerka | 1 szt |
mleko do namoczenia bułki | |
mąka | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
Sos pieczeniowy ciemny | 1 opak |
kostka rosołowa | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: