Składniki:
polędwiczki wieprzowe | 2 sztuki (ok. 70-80 dkg) |
sól do smaku | |
świezo zmielony pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
cebula | 1 sztuka |
woda | 2 szklanki |
śmietana kremówka | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1 czubata łyżka |
grzyby leśne | 1/2 kg |
polędwiczki wieprzowe | 2 sztuki (ok. 70-80 dkg) |
sól do smaku | |
świezo zmielony pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
cebula | 1 sztuka |
woda | 2 szklanki |
śmietana kremówka | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1 czubata łyżka |
grzyby leśne | 1/2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: