Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta kiszona z cukrem i pieprzem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 50 dag
oliwa 3 łyżki
cukier 1/2 łyżeczki
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta kiszona z cukrem i pieprzem

Kapustę kiszoną kroimy na mniejsze kawałki i wkładamy do miski. Polewamy ją oliwą z oliwek, posypujemy cukrem i pieprzem i mieszamy całość. Zostawiamy w lodówce na pół godzony, żeby się przegryzł smak. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 18.08.2013 16:21
lubimy taką kapustę
Zdzisław 11.01.2013 19:28
lubie
Adamorek 11.01.2013 16:54
dobra na surówkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak