Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sznycle z indyka z folii

4.0
(21)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czosnek 4 ząbki
Pieprz ziołowy mielony Prymat
sól
indyk 5 sznycel

Przepis i sposób przygotowania na: Sznycle z indyka z folii

1. Sznycle umyć.
2. Czosnek posiekać. Posypać nim sznycle. Dodatkowo mięso przyprawić solą i pieprzem ziołowym.
3. Zawinąć w folię aluminiową.
4. Wstawić do piekarnika i piec w 180 stopniach do miękkości (około 40 - 50 minut)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak