Składniki:
kości wieprzowe | 60 dag |
marchewki | 3 |
seler | 1/2 |
buraki czerwone | 1 kg |
wino czerwone | 200 ml |
sól do smaku | |
zakwas buraczany | 500 ml |
ziele angielskie | 4 |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
kości wieprzowe | 60 dag |
marchewki | 3 |
seler | 1/2 |
buraki czerwone | 1 kg |
wino czerwone | 200 ml |
sól do smaku | |
zakwas buraczany | 500 ml |
ziele angielskie | 4 |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: