Składniki:
oliwa | 5-6 łyżek |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżki |
czosnek | 1-2 ząbki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1,5-2 łyżeczki |
rękaw do pieczenia | |
woda zimna | 5-6 (przegotowana) |
boczek | 600 g |
oliwa | 5-6 łyżek |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżki |
czosnek | 1-2 ząbki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1,5-2 łyżeczki |
rękaw do pieczenia | |
woda zimna | 5-6 (przegotowana) |
boczek | 600 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: