Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolacja na ciepło, czyli kiełbaska na ciepło

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa do smaku
pieczarki do smaku
ser żółty do smaku
sól do smaku
masło do smaku
tymianek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kolacja na ciepło, czyli kiełbaska na ciepło

Kroki postępowania

1
Kiełbaski kroimy w drobne części. Po lewej jest jedna parówka, a po prawej kiełbasa śląska.
Krok 1 - Kolacja na ciepło, czyli kiełbaska na ciepło foto
2
Pieczarki myjemy, osuszamy i kroimy w mniejsze cząstki. Podsmażamy na masełku z odrobiną soli. Układamy na kiełbasce.
Krok 2 - Kolacja na ciepło, czyli kiełbaska na ciepło foto
3
Układamy plasterek sera żółtego topionego i posypujemy papryką mieloną i tymiankiem.
Krok 3 - Kolacja na ciepło, czyli kiełbaska na ciepło foto
4
Zapiekamy w piekarniku ok kwadrans w temp ok 170 stopni.
Krok 4 - Kolacja na ciepło, czyli kiełbaska na ciepło foto
5
Smacznego!
Krok 5 - Kolacja na ciepło, czyli kiełbaska na ciepło foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 17.02.2014 10:50
wspaniała kolacyjka
Alex_M 04.11.2013 13:38
fajne naczynie :) i kolacja tez dobra
Ela15 11.09.2013 08:59
bardzo pyszna kolacja
ben-ka 25.06.2013 09:26
smaczna kolacyjka.
junox 24.06.2013 22:41
smaczna kolacyjka
kala9287 12.04.2013 00:15
fajny przepis
Krystyna32 03.02.2013 07:32
super
treonina 10.01.2013 15:27
pożywna kolacja :-)
olkaaa 02.01.2013 07:50
lubię taką kolację
Katarzyna59 28.12.2012 17:35
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak