Składniki:
szynka | 1 kg |
pierś z kurczaka | 2 |
wątróbka | 300 g |
podgardle | 250 g |
żurawina | 100 g |
bulion | 2 l |
jajko | 5 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 5 |
sól | |
pieprz |
szynka | 1 kg |
pierś z kurczaka | 2 |
wątróbka | 300 g |
podgardle | 250 g |
żurawina | 100 g |
bulion | 2 l |
jajko | 5 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 5 |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: