Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajko zapiekane w bułce z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 1 sztuka
pieczarki 1 sztuka
jajko 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajko zapiekane w bułce z pieczarkami

Propozycja na śniadanie :)

Bułce(może być już lekko czerstwa) ucinamy kapelusik i wydrążamy środek.
Pieczarkę siekamy - dodajemy do bułki.
Solimy i pieprzymy do smaku i wbijamy jajko.
Nagrzewamy piekarnik do 190 stopni i zapiekamy jajko (wszystko w zależności od tego jakie jajko chcemy mieć :) )

Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 23.12.2012 19:54
tez takie robiłam, bardzo dobre
Noruas 23.12.2012 11:11
dobry i smaczny pomysł
IwonaKa 23.12.2012 10:46
świetny pomysł,muszę spróbować
GosiaSz 23.12.2012 10:02
Monika polecam - bo szybko, bo łatwo :) no i co najważniejsze bo smacznie :)
Monika-twin 23.12.2012 08:48
musze to sprobowac zrobic,nigdy nie jadłam
adelajda 23.12.2012 08:13
często robię z różnym nadzieniem ,mojej rodzinie bardzo smakują

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak