Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pekińska z sosem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt.
sok z cytryny 2.5 łyżki
oliwa 5 łyżek
sól do smaku
cukier do smaku
pieprz do smaku
Bazylia suszona Prymat 0.5 łyżeczki
Natka pietruszki suszona Prymat 0.5 łyżeczki
tymianek 0.5 łyżeczki
oregano 0.5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: pekińska z sosem

Kapustę pekińską umyć.Pokroić.Sok z cytryny utrzeć ze szczyptą soli,pieprzu i cukru.Oregano,bazylię,tymianek i natkę wymieszać ze sobą a nastepnie z oliwą i sokiem z cytryny.Dodać do kapusty .Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 07.05.2013 06:51
Pyszna surówka :)
Alex_M 31.01.2013 09:07
swietna!
Rafał10 20.12.2012 13:46
lubię pekińską :)
pajbek 19.12.2012 17:35
super kolacyjka :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak