Przepis i sposób przygotowania na: Katarzynki kokosowe z karobem
Kroki postępowania
Wymieszać łyżką - powstanie miękkie ciasto.
Odstawić na pół godziny.
Ułożyć na blaszce wyścielonej papierem do pieczenia.
mąka tortowa | 200 g |
mąka pełnoziarnista | 100 g |
mąka kukurydziana | 100 g |
wiórki kokosowe | 100 g |
budyń kokosowy | 2 op. |
cukier brązowy | 200 g |
miód | 200 g |
karob | 1 łyżka |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
sól | 1/2 łyżeczki |
ziemniaki | 150 g ugotowane |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 łyżka |
jajko | 1 |
przecier jabłkowy | 100 g |
tłuszcz | 120 (kokosowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: