Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z selerem i kapustą pekińską

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 sztuki
papryka 1 sztuka
ogórek kiszony 2 sztuki
marchewka 1 sztuka
seler ze słoika 1 słoik
szczypiorek do posypania
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z selerem i kapustą pekińską

Kapustę pekińską poszatkować. Seler odsączyć z zalewy ze słoika i dodać do kapusty pekińskiej. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ogórki kiszone pokroić w grubą kostkę. Paprykę pokroić także w grubą kostkę. Wszystko wymieszać, dodać majonez i przyprawić. Całość wymieszać i posypać posiekanym szczypiorkiem. Idealna do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 18.12.2012 16:17
pycha
Monika-twin 18.12.2012 12:19
smaka mi narobiła
Patrycja25 18.12.2012 12:16
dobre
gosia56 18.12.2012 11:31
napewno pyszna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak