Składniki:
mięso mielone | 45 dag. |
bułka czerstwa | 1 szt. |
mleko | do namoczenia bułki |
czosnek | 2 ząbki |
ser pleśniowy | 25 dag. |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
olej | do smażenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
mięso mielone | 45 dag. |
bułka czerstwa | 1 szt. |
mleko | do namoczenia bułki |
czosnek | 2 ząbki |
ser pleśniowy | 25 dag. |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
olej | do smażenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: