Składniki:
kapusta włoska | 30-40 dag |
ogórki kiszone | 2 szt |
cebula czerwona | 1/2 szt |
jabłko | 1 szt |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
kukurydza konserwowa | 1/2 szkl |
szczypiorek usiekany | 2-3 łyżki |
majonez | 3-4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kapusta włoska | 30-40 dag |
ogórki kiszone | 2 szt |
cebula czerwona | 1/2 szt |
jabłko | 1 szt |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
kukurydza konserwowa | 1/2 szkl |
szczypiorek usiekany | 2-3 łyżki |
majonez | 3-4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: