Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z wędzoną rybą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 10 sztuk
Wędzona ryba 1 sztuka
sól
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
majonez 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z wędzoną rybą

Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie. Rybę pozbawić skóry i ości, rozdrobnić widelcem. Jajka obrać, przekroić wzdłuż na połowę, wyciągnąć żółtka. Żółtka drobno posiekać. Dodać do ryby. Dodać majonez i przyprawy. Dokładnie wymieszać. Farszem wypełnić białka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 31.10.2013 21:05
smaczne i nie tylko na kolację :)
berys18 23.10.2013 14:44
pyszna przekąska
m1monika 06.08.2013 12:42
to coś dla mnie :-)
smakoszek 15.07.2013 12:45
lubię takie pasty z wędzoną rybką nie tylko do jajek:)
Dorian 11.07.2013 21:05
pyszne jaja
Iwusia 21.05.2013 23:49
bardzo smaczne jajeczka
ben-ka 19.03.2013 17:08
rzadko robię z rybą ale czasami robię.
Seba 21.12.2012 10:36
smaczne
Grazyna0211 20.12.2012 10:04
smaczne danie
Wacław 17.12.2012 10:15
pyszne
Motorek 14.12.2012 08:45
smaczne
olkaaa 12.12.2012 10:44
uwielbiam jajka faszerowane
Ada-Gaba 11.12.2012 17:31
bardzo lubię
romanrafal
romanrafal 11.12.2012 16:43
smaczniutkie
mela25 10.12.2012 14:48
fajne jaja
babajaga1969 09.12.2012 22:10
lubię takie jajeczka :))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak