Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli, jajka i papryki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 30 dag
jajko 3 sztuki
cebula biała 1 sztuka
papryka konserwowa 1 słoiczek
koperek do smaku
Papryka ostra mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli, jajka i papryki

Kroki postępowania

1
Rybę wędzoną oddzielamy na kawałki, pozbywając się ości.
Krok 1 - Pasta z makreli, jajka i  papryki foto
2
Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę.
Krok 2 - Pasta z makreli, jajka i  papryki foto
3
Paprykę kroimy w kosteczkę.
Krok 3 - Pasta z makreli, jajka i  papryki foto
4
Wszystko mieszamy ze sobą, dodając pieprz i paprykę ostrą.
Krok 4 - Pasta z makreli, jajka i  papryki foto
5
Jaja obieramy i kroimy w kostkę.
Krok 5 - Pasta z makreli, jajka i  papryki foto
6
Łączymy składniki ze sobą. Dodajemy koperek.
Krok 6 - Pasta z makreli, jajka i  papryki foto
7
Dokładnie mieszamy tworząc Pastę. Przechowujemy w lodówce.
Smacznego!
Krok 7 - Pasta z makreli, jajka i  papryki foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EWI 11.10.2013 10:54
lubię taką
pierniczkowo 11.12.2012 12:42
bardzo smaczna:)
miszelka 10.12.2012 20:43
pycha
Andysz 10.12.2012 18:54
lubię taką;)
Barbara/zuza22_85 08.12.2012 12:03
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak