Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 opakowanie
olej 3 łyżki
woda 3 łyżki
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę pekińską kroimy drobno, a paprykę w małą kostkę. Sos koperkowo-ziołowy mieszamy z olejem i wodą i dodajemy do kapusty i papryki. Całość dobrze mieszamy i odstawiamy na ok 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 02.07.2013 10:19
szybka i bardzo smaczna
Milena87 02.01.2013 10:00
uwielbiam taką:)
gosia56 08.12.2012 11:25
szybka i pyszna
cukiereczek 08.12.2012 09:07
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak