Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz na pierogi

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wieprzowowołowe 1 kilogram
serce wieprzowe 1, sztuka
sól 1 do smaku
kapusta biała 1.5 kilograma
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: farsz na pierogi

mięso ugotuj w lekko osolonej wodzie do momentu kiedy będzie miękkie po ugotowaniu odcedź i wystudź, zmiel w maszynce.Ugotuj kapustę kiszoną wystudź wyciśnij z wody jak jest zadługa można ją pokroić kapustę dodaj do wcześniej ugotowanego i zmielonego mięsa osól i opieprz do smaku wszystko wymieszaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 31.08.2013 09:57
lubię pierożki z takim farszem
Milena87 20.02.2013 15:37
ciekawy farsz
Dorian 30.01.2013 07:59
pycha
EmciaPichci 25.01.2013 08:36
uwielbiam taki farsz!
Katarzyna59 15.01.2013 09:44
fajny
babi17 09.01.2013 13:45
extra
kasiek 03.12.2012 11:26
ojjj podobno pyszne , ale ja nie przepadam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak