Składniki:
łopatka wieprzowa | 80 dag |
czosnek | 2-3 ząbki |
wino czerwone wytrawne | 300 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
pieprz | |
olej rzepakowy | 2/3 szklanki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
mąka pszenna | 1 łyżka |
łopatka wieprzowa | 80 dag |
czosnek | 2-3 ząbki |
wino czerwone wytrawne | 300 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
pieprz | |
olej rzepakowy | 2/3 szklanki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
mąka pszenna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: