Składniki:
buraki | 4 szt |
Bulion grzybowy | 2 kostki |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1/2 szt |
ziemniaki | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ocet 10 % | |
cukier | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
sól | |
czosnek | 2 ząbki |
pieczarka | 10 dag |
buraki | 4 szt |
Bulion grzybowy | 2 kostki |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1/2 szt |
ziemniaki | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ocet 10 % | |
cukier | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
sól | |
czosnek | 2 ząbki |
pieczarka | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: