Przepis i sposób przygotowania na: Panga smażona - marynowana w zalewie ogórkowej
Kroki postępowania
Osączyć, na papierowych ręcznikach, z nadmiaru tłuszczu.
Pozostawić do ostygnięcia.
panga | 500-700 g |
olej | do smażenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
ogórki konserwowe | duży słoik |
ziele angielskie | 5-7 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
cebula biała | 1 średnia |
pieprz kolorowy | płaska łyżeczka |
przyprawa do potraw Kucharek | |
Czosnek suszony Prymat | |
przyprawa do zup | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: