Składniki:
mąka pszenna | 1/2 kg |
masło | 200 g |
śmietana 12% | 20 dkg |
sól | szczypta |
śmietana 30% | 600 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
cukier puder | 3 łyżki |
woda | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 płaskie łyżeczki |
mąka pszenna | 1/2 kg |
masło | 200 g |
śmietana 12% | 20 dkg |
sól | szczypta |
śmietana 30% | 600 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
cukier puder | 3 łyżki |
woda | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 płaskie łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: