Przepis i sposób przygotowania na: Bananowo-czekoladowe muffinki z budyniem
Kroki postępowania
2. Do jednej miski wrzucamy suche składniki: mąkę, sodę, proszek i cukier, a do drugiej mokre: olej, maślanka, jajko.
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
proszek do pieczenia | 0,5 łyżeczki |
cukier | 0,5 szklanki |
olej | 0,5 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
banan | 2 sztuki |
gorzka czekolada | 10 g |
budyń waniliowy | 1 sztuka |
mleko | 350 g |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
kefir | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: