Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczony pstrąg z czosnkiem i pietruszką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 1 szt/os
czosnek 3 ząbki
pietruszka zielona
cytryna 1 szt
Pieprz cytrynowy mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony pstrąg z czosnkiem i pietruszką

Pstrąga patroszymy i myjemy. Do środka wkładamy gałązkę pietruszki i ząbki czosnku. Rybę opsypujemy pieprzem cytrynowym. Kładziemy pstrąga na blaszce z posmarowaną folią. Wkładamy do piekarnika na 30 min w temp 190 stopni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 14.11.2012 14:12
Pięknie podane, super!
Beata61 14.11.2012 12:10
wspaniałe,aż ślinka cieknie ;)
Poison1988 14.11.2012 11:22
wygląda pysznie i pięknie podane :)
Piotr-21 14.11.2012 10:21
pyszny
Barbara/zuza22_85 14.11.2012 09:56
apetyczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak