Przepis i sposób przygotowania na: kotlety selerowe
seler,ser,posiekaną cebulę,czosnek przeciśnięty przez praske,namoczoną bułkę,jajko,majonez,sól,pieprz-przekładamy do miski-wyrabiamy mase-formujemy kotleciki,obtaczamy w tartej bułce i smażymy
seler | 1 szt |
jajko | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
ser żółty | 20 dag |
majonez | 1 łyżka |
bułka czerstwa | |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: