Składniki:
pieczarki | 1 kg |
Wywar: | 1 l |
cebula | 2 szt. |
śmietana 18 proc | 250 ml |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
groszek ptysiowy | 1 szkl. |
masło | 2 łyż. |
mąka | 1 łyżecz. |
pieczarki | 1 kg |
Wywar: | 1 l |
cebula | 2 szt. |
śmietana 18 proc | 250 ml |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
groszek ptysiowy | 1 szkl. |
masło | 2 łyż. |
mąka | 1 łyżecz. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: