Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA JAJECZNA Z OGÓRKIEM KONSERWOWYM

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki konserwowe 4 szt
majonez tradycyjny 3-4 łyżki
sól do smaku
cebula 1 szt
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA JAJECZNA Z OGÓRKIEM KONSERWOWYM

Jajka, cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę, (lub jajka rozgniatamy widelcem). Doprawiamy do smaku solą i pieprzem a na koniec mieszamy wszystko z majonezem i łyżką musztardy.
SMACZNEGO!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 22.05.2013 21:27
bardzo pyszna
Zdzisław 07.11.2012 14:50
dobra do razowca

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak