Składniki:
filet z kurczaka podwójny | 1 szt |
czosnek | 4 ząbki |
natka pietruszki | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 1 łyżka |
do panierki: | |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
papryka marynowana | 1 szt |
filet z kurczaka podwójny | 1 szt |
czosnek | 4 ząbki |
natka pietruszki | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 1 łyżka |
do panierki: | |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
papryka marynowana | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: