Składniki:
polędwica wieprzowa | 2 średnia |
podgrzybki | 40 dag |
śmietana 30% | 150 ml |
mąka orzechowa | 2 łyżka czubata |
cebula | 1 mała |
masło klarowane | 1 łyżka |
olej rzepakowy | |
sól | |
pieprz |
polędwica wieprzowa | 2 średnia |
podgrzybki | 40 dag |
śmietana 30% | 150 ml |
mąka orzechowa | 2 łyżka czubata |
cebula | 1 mała |
masło klarowane | 1 łyżka |
olej rzepakowy | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: