Składniki:
wywar mięsno-warzywny | 2 l |
brukuł | 400 g |
kalafior | 300 g |
śmietana 12% | 1/2 szklanki |
sól, pieprz | 1 szczypta |
gałka muszkatołow | 1 szczypta |
chili | 1 szczypta |
masło | 1 łyżka |
chleb | - kromki |
wywar mięsno-warzywny | 2 l |
brukuł | 400 g |
kalafior | 300 g |
śmietana 12% | 1/2 szklanki |
sól, pieprz | 1 szczypta |
gałka muszkatołow | 1 szczypta |
chili | 1 szczypta |
masło | 1 łyżka |
chleb | - kromki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: