Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA GRZYBOWA Z KOKARDKAMI NA SKRZYDEŁKACH
Kroki postępowania
SMACZNEGO!!!!!
skrzydełka kurczaka | 4 szt |
opieńki | 200 g |
makaron kokardki | 100 g |
ziemniak | 1 duży |
marchew | 1 duża |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1/3 szt |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
cebula | 1 szt |
śmietana | 3-4 łyżki |
oliwa | 2-3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Bulion grzybowy | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: