Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rafaello

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1 szt.
herbatniki 2 paczki
cukier waniliowy 1 szt.
cukier 0,5 szklanki
jajko
wiórki kokosowe

Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello

Margarynę z cukrem utrzeć, dodać jajko i cukier waniliowy, wsypać pokruszone herbatniki i wymieszać, wstawić do lodówki na tak długo aby były trochę twarde, ale nie za twarde gdyż trzeba będzie zrobić z ciasta kuleczki i obsypać wiórkami kokosowymi i ponownie odstawić do lodówki aż z twardnieją. Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 15.10.2014 12:09
pychotka moje ulubione
Malgorzata549 20.06.2014 10:21
bardzo dobre
Bernadeta1 09.11.2012 12:32
bardzo smaczne Rafaello ale ja dodała bym do środka migdał lub orzeszek
TOTEK 29.10.2012 11:50
Bardzo dobre
misia53 27.10.2012 19:18
lubię - to takie szybkie , słodkie cosik...
Ada-Gaba 18.10.2012 13:18
pycha
Rafał10 14.10.2012 21:03
mniam !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak