Z mąki, margaryny, cukru pudru, jajka, proszku do pieczenia i śmietany 12% zagnieść ciasto, wstawić do lodówki do schłodzenia. Po tym czasie stolnicę podsypać mąką i rozwałkować ciasto na blaszkę prostokątną. Podpiec w piekarniku przez ok 15 minut, w temperaturze 160 stopni, aż ciasto lekko się zrumieni. W tym czasie, jak ciasto się piecze przygotować masę serową: twaróg (najlepiej z wiaderka, dobrze zmielony), żółtka, cukier waniliowy, cukier kryształ, masło (miękkie) i budynie śmietankowe, dobrze wszytko mieszamy mikserem. Na podpieczone ciasto wykładamy masę serową i układamy kawałki brzoskwiń. Pieczemy przez ok 1 godziny, w temperaturze 150 stopni. Pod koniec pieczenia ubijamy białka z drobnym cukrem i wykładamy na masę serową. Pieczemy jeszcze ok 10-15 minut, aż się lekko zrumieni. Pozostawiamy do wystudzenia.